Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Nazlıoğlu, Bizler Ülkücü Geleneklerine Bağlı Milliyetçileriz”

Nazlıoğlu,  Bizler Ülkücü Geleneklerine Bağlı Milliyetçileriz”

Özel Haber : Sayim Alkazak Erdek MHP eski İlçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu, gazetemizde yer alan haberler ilgili yaptığı açıklamada olayların kamuoyuna yanlış aksettirilmeye çalışıldığını ve kendilerini MHP`li zanneden

Özel Haber : Sayim Alkazak
Erdek MHP eski İlçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu, gazetemizde yer alan haberler ilgili yaptığı açıklamada olayların kamuoyuna yanlış aksettirilmeye çalışıldığını ve kendilerini MHP`li zanneden, aslında MHP ile yakından uzaktan ilişkisi olmayan bazı kişilerin yanlış bilgiler sızdırmaya çalıştıklarını söyledi ve bunları da klavye Donkişotlarına benzetti.
Erdek MHP eski ilçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu, Erdek`te MHP`ye kilit vurulmadığını belirterek, partimizin Sancağı yerinde durmaktadır ve “Bizler Ülkücü geleneklerine bağlı Milliyetçileriz” dedi.
PARTİNİN SANCAĞI YERİNDE DURUYOR
Erdek MHP ilçe binasının boşaltılması konusuna da değinen Haluk Nazlıoğlu, binanın boşaltılmadığını, MHP sancağının da her zamanki yerinde durduğunu belirterek, şöyle dedi, “Bizler; yani benim gibi düşünen Ülkü Ocaklarına mensup kardeşlerim elbette vardır. Evet, 30 Mart yerel seçimlerinde sonra ailem ile birlikte partimden ayrıldık, ancak ben ve ailem ülkücü geleneklerine bağlı birer milliyetçiyiz. Bizleri hiç kimse bu bağdan koparamaz. Parti binasındaki eşyalara gelince, o eşyalar da şahsıma aittir. Ancak tek bir eşyayı bile almadım, hepsi aynı yerinde durmaktadır. Parti sancağı aynı yerinde dalgalanmaktadır, Balıkesir il Başkanlığından gelecek heyet beklenmektedir. Alınacak karardan sonra durum netleşecektir, MHP için ne hayırlı ise ol olsun” 

İnternet üzerinden klavye Donkişotluğuna soyunan insanların da olduğuna dikkat çeken Nazlıoğlu, “Kendisini MHP`li zanneden, aslında klavye Donkişotluğuna soyunan bazı insanların yazdıklarını da dikkate almıyoruz. Sanal alemde yazıp çizenlerin ne kadar gerçek MHP”li ve Ülkücü oldukları da tartışılır” dedi.
MHP DIŞINDA HİÇBİR OLUŞUMUN İÇERİSİNDE OLAMAM
MHP dışında hiçbir oluşumun içerisinde bulunmayacağını da ifade eden Nazlıoğlu, yeniden MHP Erdek ilçe başkanı olup olmadığı yönündeki bir soruyu da, “İl Başkanım Sayın Nuri Argun Atıcı ve teşkilatlanmadan sorumla başkanımız Suat Par ile aramızda her hangi bir sorun bulunmamaktadır. Ancak partimden istifa etmiş bulunmaktayım ve görev almayı da düşünmemekteyim. Erdek MHP yönetiminde görev alacak çok değerli kardeşlerimizin olduğuna, bu Sancağı da taşıyacaklarına inanıyorum. Bizlerin 30 Mart yerel seçimlerinde 7 ay gecemize gündüzümüze katarak, ailemizle birlikte MHP`nin gücünü arttırmasına çalıştıklarımızda ortadadır. Yaptıklarımızı da hiç kimse inkar edemez. Bunun karşılığında da hiçbir menfaat beklemediğimizin bilinmesini isterim” şeklinde değerlendirdi.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı